Meeneemheftruck met een plus in comfort

Actieperiode verlengt tot eind 2020!

Om bestuurders van PALFINGER meeneemheftrucks meer gemak, energie- en tijdbesparing te bieden, startte we aan het begin van de zomer met een actie en verlengen deze nu tot het einde van het jaar!

De PALFINGER F3 meeneemheftruck wordt gemonteerd aan de achterzijde van het voertuig en is altijd direct klaar voor gebruik. De F3 biedt volledige onafhankelijkheid omdat er geen extra losmiddelen nodig zijn, vooral op locatie bespaart de PALFINGER meeneemheftruck veel tijd. “Veel klanten waarderen de flexibiliteit die ze met onze heftrucks krijgen enorm”, zegt de ervaren productmanager Franz Hettegger. Maar dat alleen is vaak niet voldoende, de chauffeurs van tegenwoordig willen meer - en daar heeft PALFINGER met het Comfort Plus pakket een oplossing voor!

DRIE WORDEN EEN

Met het Comfort Plus-pakket krijgen chauffeurs drie opties gratis voor hun nieuwe  F3 meeneemheftruck: hydraulische vorkverstellers, een opklapbare zitting en grondbediening. Zo zijn chauffeurs verzekerd van eenvoudig, meer energie- en tijdbesparend werken met maximale veiligheid en blijvende volledige onafhankelijkheid - en dat tot 31 december 2020! 

HYDRAULISCHE VORKENVERSTELLING  

Wilt u tijd besparen en comfortabel pallets van verschillende afmetingen kunnen laden zonder af te hoeven stappen? Geen probleem met de hydraulisch verstelbare vorken van PALFINGER. Met deze handige functie behoort het herhaaldelijk handmatig moeten verstellen van de vorken tot het verleden. Met duidelijk zicht op de betreffende pallet kunt u vanaf de comfortabele bestuurdersstoel snel én moeiteloos de optimale vorkafstand instellen.   

OPVOUWBARE COMFORTSTOEL 

Onze eenvoudig op te vouwen bestuurdersstoel biedt u het comfort van een droge en vooral schone werkplek. Dankzij de inklapfuncite kunt u de bestuurdersstoel eenvoudig kantelen terwijl deze aan het trekkende voertuig hangt. Er blijft dus geen vocht achter op de ziitting en hij is snel klaar voor gebruik.  

GRONDBEDIENING 

De PALFINGER grondbediening zorgt voor extra veiligheid en comfort. Dankzij de twee optimaal gepositioneerde bedieningshendels aan de rechter achterzijde van de meeneemheftruck, kan de chauffeur de machine snel demonteren en monteren.

MEER INFORMATIE?

Onze verkoop staat klaar om u te helpen bij de aanschaf van een F3 meeneemheftruck. Contact opnemen kan middels deze pagina.

Naar blogoverzicht
Meeneemheftruck met een plus in comfort

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht