PALpackage SMART actie

GRATIS AOS & LOAD bij SMART CONTROL

Bestel de optie SMART CONTROL op PALFINGER TEC7-model en ontvang de opties AOS en LOAD gratis!

Wij vieren de toekomst al sinds 1932 en dat mag u met ons mee vieren. Met Smart Control worden horizontale en verticale kraanbewegingen mogelijk met slechts één hendelbeweging. Dit maakt uw dagelijkse hijswerkzaamheden nog gemakkelijker en sneller. We willen graag het werk van onze klanten nog eenvoudiger en comfortabeler maken en geven daarom de opties AOS (actieve oscillatieonderdrukking) en LOAD (het stabiliteitsbewakingssysteem met lastdetectie), gratis bij het plaatsen van een nieuwe bestelling van een PALFINGER autolaadkraan uitgevoerd met Smart Control.


Deze actie loopt van 1 april tot en met 31 december 2022.

Voor meer informatie over de actie, de voorwaarden en het plaatsen van uw bestelling kunt u terecht bij onze dealers.

SMART CONTROL

Bedien de gewenste bestreken baan van de lasthaak van uw TEC 7 autolaadkraan nog nauwkeuriger, efficiënter en voordeliger. Een revolutie voor kraanbediening! De manier waarop een moderne autolaadkraan wordt bediend is voorgoed veranderd. Intuïtieve bediening met slechts één hendel. De rechte bestreken baan van de lasthaak is het logische directe referentiepunt in plaats van omwegen te nemen zoals "knikgiek omhoog" of "hoofdarm naar beneden".


LOAD

Extra bedieningsgemak en optimalisatie van het hydraulisch bereik, dankzij HPSC-Plus LOAD, het superieure stabiliteitsbewakingssysteem met belastingsdetectie. Een stabiliteitsbewakingssysteem, dat uitsluitend werkt op de maximaal toegestane kantelmoment van het voertuig, zou de hijswerkzaamheden niet efficiënt kunnen uitvoeren. Alleen als integraal onderdeel van een geavanceerd systeem als HPSC kan het waarde toevoegen. Het voordeel is een hogere hefcapaciteit en meer hydraulisch bereik, voor geladen of gedeeltelijk geladen voertuigen, tevens met steunpootkokers niet volledig uitgeschoven. Het beste van twee werelden!


AOS

AOS, het actieve oscillatie onderdrukkingssysteem, dat ongewild schokken, als gevolg van te snelle en/of ongecontroleerde kraanbewegingen elimineert. Al sind vele jaren een revolutionaire PALFINGER-innovatie, is nu een standaard geworden op moderne PALFINGER autolaadkranen. Tot op heden is dit actieve elektronische dempingssysteem nog steeds veruit superieur aan vaak aangeboden passieve hydraulische systemen van concurrerende kraanfabrikanten.

Naar blogoverzicht
PALpackage SMART actie

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht