Aflevering aan gemeente Oegstgeest

PK 12.501 SLD 5 A met een Palift T13


Afgelopen week heeft onze dealer VDA-Konstruktie BV weer een nieuwe Palfinger autolaad kraan type PK 12.501 SLD 5 A met een Palift haakarm installatie T13 mogen afleveren aan de gemeente Oegstgeest.

E-PTO

In samenwerking met Blom’s automobielbedrijf te Katwijk, en Wierda Hybrid te Joure, heeft VDA-Konstruktie de kraan- haakarm installatie gemonteerd op een DAF LF.  De Daf is naast een motor PTO tevens voorzien van een E-PTO. Met de E-PTO heeft de gemeente Oegstgeest aan het milieu gedacht. Zij kunnen al haar kraan werkzaamheden elektrisch verrichten!De Palfinger autolaadkraan type PK 12.501 uit de ultra moderne SLD serie wordt standaard radiografisch bediend. De PK 12.501 SLD5 heeft een hydraulische reikwijdte van 7,8 meter en een hefvermogen van 1440 kg. De kraan is tevens voorzien van een open schalengrijper. Hiermee is de PK 12.501 SLD5 uitermate geschikt voor al haar werkzaamheden in de gemeente Oegstgeest.

De kraan is uitgerust met een hoogsta waardoor de chauffeur een goed overzicht heeft op zijn werkzaamheden en kan hij goed in de container kijken wat de bediening van de kraan ten goede komt.

Palift T13 haakarm

Met de Palift T13 haakarm installatie heeft de gemeente Oegstgeest een auto gekocht die flexibel ingezet kan worden. Hij is geschikt voor het laden van containers met een totaal gewicht van 13 ton. De installatie is uitgerust met een automatische cyclus functie. Hiermee is de bediening van de haakarm installatie heel eenvoudig!

Wij wensen de gemeente Oegstgeest en hun chauffeur Ruud heel veel plezier met deze mooie combinatie!

Naar blogoverzicht
Aflevering aan gemeente Oegstgeest

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht