RDD Soest

ReinigingsDemoDagen

Ook dit jaar is Palfinger Nederland / VDA Konstruktie weer goed vertegenwoordigd!

Op de stand van KTK is een Scania P370 van gemeente Lingewaard te bezichtigen, waarop een Epsilon Q200Z95TR, kipperkraan, in combinatie met een Palift T22A haakarmsysteem is gemonteerd.

De Epsilon Q200Z95TR is een all-roundkraan, die uitermate geschikt is voor reinigingsdoeleinden. Door toepassing van een uitschuifbare hoofdarm en een dubbel uitschuifbare knikgiek wordt  een hydraulisch bereik van maar liefst 9,5 meter gerealiseerd, dit in combinatie met haakhoogte, dichtbij het kopschot van minimaal 4,4 meter. Een kniehevelsysteem, gemonteerd op de hoofdarm zorgt voor een constante hefcapaciteit en werksnelheid in het hele werkgebied, zodat de kraan ook perfect inzetbaar is voor het lossen van ondergrondse containers. Het exclusieve EASY-FOLD systeem zorgt ervoor dat de kraan snel en veilig kan in- en uitvouwen met gemonteerde grijper.

Het Palift T22A haakarmsysteem is uitgevoerd met een gecombineerde telescoop- knikarm, waarmee de containers onder een geringe hellingshoek opgetrokken kunnen worden op de auto. Hiermee wordt de kans op vallende/schuivende lading tot een minimum beperkt.

De ReinigingsDemoDagen vinden plaats op woesndag 5 en donderdag 6 Juni. Toegang is gratis, maar u dient zich wel vooraf aan te melden, dat kan via deze link

Op beide dagen zijn de ReinigingsDemoDagen geopend van 09.00 tot 18.00 uur

Locatie

Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest

U vind ons op stand 58 (Plattegrond)

Tot ziens in Soest!

Naar blogoverzicht
RDD Soest