TEC voor complexe taken

De premium range voor complexe en speciale toepassingen.


De toepassingsgebieden voor autolaadkranen worden steeds complexer en vereisen alsmaar meer precisie en finesse. Met onze TEC-range bieden we hoogwaardige kraanmodellen voor complexe en speciale toepassingen. 

MEER DAN EEN VISUEEL ASPECT 

Wat direct opvalt aan de TEC-range is het P-profiel, P-profiel is het druppelvormige, polygonale uitschuifsysteem wat meer is dan alleen een visueel aspect, P-profiel is een buitengewone innovatie op het gebied van autolaadkranen. Het polygonale ontwerp zorgt er namelijk voor dat het gieksysteem lichter én stabieler is dan conventionele profielen, bovendien levert het indrukwekkende prestaties. Tot slot is uitschuifsysteem door het polygonale ontwerp ook nog eens onderhoudsarm, wat de inzetbaarheid van de kraan aanzienlijk vergroot. VOLLEDIGE HEFVERMOGEN

Het Dual Power System - DPS-Plus voor de TEC 5 range en DPS-C voor de TEC 7 range, zorgen ervoor dat het maximale hefvermogen ook in de fly-jib-modus beschikbaar is voor verbeterde prestaties. Het unieke aan DPS-C is dat deze continu het hefvermogen maximaliseert in iedere positie, omdat het systeem exact weet waar de giekpunt zich bevindt dankzij geavanceerde sensoren en elektronica. 


OPTIONELE FEATURES

De TEC-range bestaat uit twee verschillende modellijnen, TEC 5 heeft de beproefde TEC-constructie voorzien van P-profiel en de meeste opties die van de TEC-range verwacht mogen worden. TEC 7 biedt meer dan de bekende TEC-constructie; het is onze high-end range, naast het maximale hefvermogen is er keuze uit het volledige assortiment assistentie- en comfortsystemen. 

 


DE KRAAN ALS WEEGSCHAAL

Een andere interessante functie van de TEC 7-lijn is de optie WEIGH. Dit maakt het mogelijk om lasten snel en eenvoudig ter plaatste te wegen zonder dat daar extra apparatuur voor benodigd is. De kraanmachinist weegt de last direct op de kraan en weet precies hoe hoog of hoe ver deze gehesen kan worden. Door dit kennisvoordeel hoeft de truck nauwelijks verplaatst te worden, wat weer veel tijd scheelt. Bovendien is het mogelijk om gewichten op te tellen en de tien laatste weegbewerkingen te bekijken, inclusief datum en tijd. 


Naar blogoverzicht
TEC voor complexe taken

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht