Zo goed als nieuw Snoei Tuinmaterialen

Dat Palfinger toch wel een kwaliteitsproduct is bewijst wel deze uit Duitsland geïmporteerde PK 18001-L die hier in Nederland aan een tweede leven gaat beginnen. Deze MAN TGS 26.400 6x2 mag voortaan zijn diensten gaan bewijzen bij Snoei Tuinmaterialen in Bleiswijk. Ook deze firma is al jaren vertrouwt met ons merk.

Deze Palfinger met een speciaal verlengde knikarm is uitermate geschikt voor het vervoer van pallets met stenen, big bags en andere bouw gerelateerde materialen waarvoor hij in dit geval ook ingezet gaat worden. VDA Konstruktie heeft de hoogsta bedieningsplaats geheel conform de wensen van Snoei Tuinmaterialen verbouwd naar wat het voertuig nu is.

Met maar een tweetal hydraulisch uitschuifbare delen in combinatie met de verlengde knikarm komt deze kraan toch nog tot een reikwijdte van 10,8 meter.

De hoogsta is met betrekking tot veiligheid van de bediener beveiligd door middel van hoogte detectie van de hefarm. Als deze beneden een ingestelde hoogte komt zal de kraan stoppen met zwenken waardoor de bediener niet van de hoogsta geduwd kan worden. Zelfs steunpootbewaking is aanwezig middels bodemcontactschakelaars.

Zo word ''oud'' weer zo goed als nieuw en kan deze combinatie nog jaren mee!!

Naar blogoverzicht
Zo goed als nieuw Snoei Tuinmaterialen