Keuring

Keuring

Inspectie Autolaadkraan:

Volgens de Arbo-wet bent u verplicht minimaal één keer per jaar uw autolaadkraan te laten controleren door een ter zake deskundige. Deze inspectie kan worden uitgevoerd tegelijk met een onderhoudsbeurt. Een tijdig uitvoeren van de jaarlijkse inspectie en onderhoudsbeurt voorkomt onnodige stilstand en de daardoor onnodige kosten. Voor het uitvoeren van de jaarlijkse inspectie van uw autolaadkraan maakt VDA Konstruktie gebruik van het Palkeur keurmerk.

Inspectie Laadklep:

Volgens de Arbo-wet bent u verplicht minimaal één keer per jaar uw laadklep te laten controleren door een ter zake deskundige. Deze inspectie kan worden uitgevoerd tegelijk met een onderhoudsbeurt. Een tijdig uitvoeren van de jaarlijkse inspectie en onderhoudsbeurt voorkomt onnodige stilstand en de daardoor onnodige kosten. Voor het uitvoeren van de jaarlijkse inspectie van uw laadklep maakt VDA Konstruktie gebruik van het Palkeur keurmerk.

Inspectie Containersysteem:

Volgens de Arbo-wet bent u verplicht minimaal één keer per jaar uw containersysteem (zoals haakarmsysteem, portaalarmsysteem, kabelsysteem, etc.) te laten controleren door een ter zake deskundige. Deze inspectie kan worden uitgevoerd tegelijk met een onderhoudsbeurt. Een tijdig uitvoeren van de jaarlijkse inspectie en onderhoudsbeurt voorkomt onnodige stilstand en de daardoor onnodige kosten. Voor het uitvoeren van de jaarlijkse inspectie van uw containersysteem maakt VDA Konstruktie gebruik van het Palkeur keurmerk.

Inspectie Meeneemheftruck:

Volgens de Arbo-wet bent u verplicht minimaal één keer per jaar uw meeneemheftruck te laten controleren door een ter zake deskundige. Deze inspectie kan worden uitgevoerd tegelijk met een onderhoudsbeurt. Een tijdig uitvoeren van de jaarlijkse inspectie en onderhoudsbeurt voorkomt onnodige stilstand en de daardoor onnodige kosten. Voor het uitvoeren van de jaarlijkse inspectie van uw meeneemheftruck maakt VDA Konstruktie gebruik van het Palkeur keurmerk.

Palkeur

Palfinger Nederland is uw zekere partner in het keuringstraject van uw Palfinger producten. Daarnaast kunnen vanzelfsprekend ook “vreemde” merken geïnspecteerd worden. Met het eigen keurmerk, "Palkeur", worden jaarlijks meer dan 1800 eerste ingebruikname en periodieke inspecties uitgevoerd. Voor het bewaken van de kwaliteit van het keurmerk en de deskundigheid van de keurmeesters wordt samengewerkt met een door de overheid geaccrediteerde instantie, HHC/DRS Inspecties BV (http://www.hhcdrs.nl).

Kortom, voor deskundige keuring, onderhoud en reparaties kunt u terecht bij VDA Konstruktie.


Terug naar overzicht