25ste kraan/trechter auto voor de Haagse Milieu Services

VDA Konstruktie had onlangs het fijne genoegen even stil te staan bij een toch wel bijzonder moment. VDA heeft namelijk bij de Haagse Milieu Services de 25ste zogeheten kraan/trechter auto af mogen leveren. 

Ook dit betreft een smalspoor voertuig en is de 3de op rij. Volvo Group Truck Center Rotterdam heeft ook dit keer voor het Volvo chassis mogen zorgen. Het betreft een Volvo FE 280 6x2.

Haller Benelux uit Hedel was wederom verantwoordelijk voor de opbouw.

De toegepaste extra steunpoten achter zorgen ervoor dat het voertuig ten alle tijden zeer stabiel staat. Gezien de vele drempels en andere obstakels in Den Haag is dit geen overbodige luxe. De automatisch kantelbare steunpootvoeten voor maakt het werken met dit voertuig extra gemakkelijk. Met de 'vlakke' bovenkant van de mast zijn bomen/takken geen obstakel meer. De uitschuifcilinders en leidingen zitten namelijk geïntegreerd in de schuifdelen.

Uiteraard was dit een feest momentje waard en dan mag de taart natuurlijk niet ontbreken. De tijdelijke reclame op het voertuig is mogelijk gemaakt door Martin van der Heijden reclame uit Benthuizen. VDA bedankt Roteb Lease, HMS, Haller Benelux en Volvo Truck Center Rotterdam voor de fijne samenwerking om van dit voertuig weer een succes te maken!

Naar blogoverzicht
25ste kraan/trechter auto voor de Haagse Milieu Services

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht