Over ons

Over ons

VDA Konstruktie BV is een carrosseriebedrijf dat, naast de opbouw en onderhoud van Palfinger autolaadkranen, gespecialiseerd is in maatwerkoplossingen op transportgebied, zoals het ontwerpen en bouwen van beladingssystemen, kippers en radiografisch rijden en sturen. Daarnaast beschikt VDA Konstruktie BV over een eigen spuiterij waar onder andere grote trailers gespoten kunnen worden. Inmiddels bestaat het bedrijf al meer dan 35 jaar, wat in 2019 op grootse wijze gevierd werd.

VDA Konstruktie BV is het zusterbedrijf van Palfinger Nederland, importeur van Palfinger producten in Nederland, waaronder Palfinger autolaadkranen, Epsilon houtkranen, Palift haakarmsystemen en portaalarmsystemen, Palgate laadkleppen en alle daarbij behorende onderdelen, accessoires en equipment.

Voorwaarden

VDA konstruktie hanteert algemene (verkoop)voorwaarden. Deze zijn via volgende link te raadplegen: 
Algemene voorwaarden VDA Konstruktie BV versie juli 2011.

AVG

Sinds 25 mei is de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) van kracht. VDA Kontruktie BV vindt uw privacy belangrijk en hanteert hiervoor dit privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens die u met ons deelt. Voor meer informatie over de AVG verwijzen wij u naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.