Aflevering PK 23501-W

Rotterdam weer een stukje schoner!

In een reeks van 4 nieuwe voertuigen zijn reeds de eerste 2 afgeleverd aan de Gemeente Rotterdam in opdracht van Vervoer & Materieel. De voertuigen zijn voorzien van een Palfinger PK 23501 Waste autolaadkraan met Faun opbouw van BekkerLaGram gemonteerd op een DAF van Truckland Rotterdam Noord. Dit alles wordt automatisch gesmeerd door een systeem van Wiejelo.

    

Op de dag van aflevering begonnen met instructie voor een aantal monteurs op de servicewerkplaats aan de Van Graftstraat te Rotterdam Zuid. Eerder is dit al gedaan voor de monteurs aan het Kleinpolderplein. Allemaal bedankt voor jullie aandacht en positieve reacties! Aansluitend de voertuigen overhandigd aan de eveneens positieve en gezellige chauffeurs.

  

Met de inzet van deze mooie nieuwe voertuigen zal Rotterdam nog weer een stukje schoner worden. Richard Verhoeven en collega’s van Vervoer & Materieel bedankt voor het vertrouwen in ons product en de altijd fijne samenwerking. Dit geldt natuurlijk ook voor de overige partijen die dit met ons mogelijk hebben gemaakt. Op naar de volgende afleveringen.

  

Naar blogoverzicht
Aflevering PK 23501-W

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht