Aflevering PK 53002-SH

Autolaadkraan met extra 'snufjes' voor meer comfort en gemak!

Aan Hoeflake Electrotechniek BV in Hedel hebben we deze Palfinger PK 53002-SH afgeleverd. De autolaadkraan is standaard al voorzien van de nodige ‘snufjes’ en is nu nog verder aangekleed met extraopties die voor nog meer comfort en gemak zorgen. 

  

Zo zijn de steunpoten en uithouders radiografisch bedienbaar, kan de autolaadkraan automatisch met één bedieningshendel middels P-Fold in- en uitgevouwen worden, beschikt de kraan over HPSC Load (kijkt boven het al subliem werkende stabiliteit systeem ook nog eens naar de hellingshoek van het voertuig. Zolang het voertuig niet te ver overhelt kan de last verder weggezet worden als er niet maximaal afgestempeld kan worden), een drietal ballastprogramma’s, AOS en een tweetal bewaakte steunpoten voor de cabine. Met de extra functies kunnen er middels een multifaster snelkoppeling, zonder olie te morsen, diverse hydraulische tools aangesloten worden. 

 

Als finishing touch is de kraan af fabriek in blanke lak gespoten. Dit alles is opgebouwd op een Volvo FH geleverd door Van Dijk Trucks uit Culemborg. Door Wierda Hybrid uit Joure is er ook nog een Electric PTO opgebouwd waardoor er emissie-loos met de kraan gewerkt kan worden. Kortom: hiermee hebben we met zijn allen weer een veelzijdige machine op de weg kunnen zetten. 

Bij deze bedankt voor de fijne samenwerking met de betrokken partijen met wie we dit mogelijk hebben kunnen maken! En de firma Hoeflake bedankt voor de opdracht. Wij wensen jullie veel veilige kilometers en mooie hijsklussen toe.

Naar blogoverzicht
Aflevering PK 53002-SH

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht