Bijzonder nieuw voertuig voor HMS

VDA Konstruktie heeft het genoegen om dit toch wel bijzondere nieuwe voertuig af te leveren aan de Haagse Milieu Services. Dit voertuig is bijzonder te noemen omdat het een 'smalspoor' voertuig betreft om de ondergrondse containers in ook de kleinste straatjes van Den Haag en Scheveningen op een wat makkelijkere manier te ledigen met dit zeer wendbare voertuig.

Deze Volvo geleverd door Volvo Group Truck Center Rotterdam is ruim 10 centimeter smaller dan een normaal voertuig.

VDA Konstruktie heeft een PK 23501-Waste kraan gemonteerd. Met de nodige constructieve aanpassingen is de kraan zo aangepast zodat de kraan ook binnen de voertuigbreedte blijft.

Haller Benelux uit Hedel heeft ook ditmaal de opbouw verzorgd. De inhoud is gelijk aan die van een normale opbouw. Sterker nog, doordat het gewicht van zowel de opbouw als het voertuig minder is geworden heeft dit voertuig bijna 2 ton meer laadvermogen!! Daardoor hoeft het voertuig minder vaak uit de wijk om te storten.

De automatisch kantelbare steunpootvoeten die door VDA Konstruktie zelf zijn ontwikkeld zorgen voor optimaal gebruikersgemak. Geen gesjouw meer met onderlegplaten en natuurlijk zeer veel tijdswinst hierdoor en minder belasting voor de chauffeur.

Tevens is ook deze opbouw voorzien van steunpoten achter die het voertuig zeer stabiel maakt. De uitschuifcilinders en leidingen zitten in de knikarm weggewerkt zodat bomen, takken of andere obstakels geen schade toe kunnen brengen.

Zo zullen er op korte termijn nog 2 van deze voertuigen afgeleverd worden.Wij wensen HMS veel werkplezier met deze nieuwe aanwinst!

Naar blogoverzicht
Bijzonder nieuw voertuig voor HMS

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht