Connected: Fleet Monitor

Nieuwe telematica oplossingen van PALFINGER

De nieuwe telematica-oplossingen van PALFINGER maken het leven van wagenparkbezitters- en beheerders gemakkelijker door voorspellend onderhoud mogelijk te maken en bedrijfstijden van hun materiaal te maximaliseren. 

Met behulp van deze informatie kunnen onderhouds- en servicewerkzaamheden beter worden gepland en fouten sneller worden verholpen. Fleet Monitor is een speciaal platform ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden met digitale intelligentie om zodoende de efficiëntie en de productiviteit verhogen. 

FLEET MONITOR - VOOR PROFESSIONEEL WAGENPARKBEHEER 
Fleet Monitor biedt de wagenparkbeheerder een overzicht van alle technische gegevens en condities van afzonderlijke voertuigen, PALFINGER-producten of zelfs het volledige wagenpark. De telematica-oplossing is een handige tool voor het plannen van service of onderhoud waarmee de bedrijfsuren gecontroleerd kunnen worden en de veiligheid van het wagenpark bewaakt kan worden. Het platform toont welke machines in gebruik zijn, waar ze in gebruik zijn en hoe lang ze in gebruik zijn.

Fleet Monitor biedt tevens een overzicht van de resterende tijd tot onderhoud nodig is en aankomende onderhoudswerkzaamheden voor iedere machine in het wagenpark, waardoor taken tot in de kleinste details kunnen worden gepland en de bedrijfstijd kan worden gemaximaliseerd. Online foutmeldingen- of waarschuwingen betekenen dat gerichte maatregelen kunnen worden genomen om storingen te verhelpen. Op basis van de opgeslagen data is direct inzichtelijk welke actie ondernomen moet worden en hoe de fout de rest van het project zou kunnen beïnvloeden. In één oogwerk kan bepaald worden of een probleem door de bediener kan worden verholpen of dat het voertuig door een servicepartner dient te worden gerepareerd. Dit bespaart tijd en maakt het dagelijkse werk van de wagenparkbeheerder nét dat beetje eenvoudiger. 


Tot slot is tijdens de ontwikkeling van het Fleet Monitor-systeem rekening met gemengde wagenparken. In het Fleet Monitor-systeem wordt data in een gestandaardiseerd ISO-formaat opgeslagen, wat betekent dat deze kan worden geïntegreerd in systemen van andere fabrikanten. 

PALFINGER Fleet Monitor is beschikbaar voor alle TEC- en SH-serie kranen en TEC 5 haakarmsystemen.

https://operator-monitor.palfinger.com

  

Naar blogoverzicht
Connected: Fleet Monitor

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht