Pre-sales

Pre-sales

VDA Konstruktie BV is een bedrijf dat sinds 1983 al bekend staat om haar goede kwaliteit en ervaring op het gebied van ontwerp en productie van klantspecifieke maatwerkoplossingen met betrekking tot hydraulisch laden en lossen. Binnen VDA beschikken wij over een gespecialiseerde Pre-sales afdeling, die zorg draagt voor het op maat ontwerpen van uw specifieke wensen op gebied van logistiek.

De specialisten binnen dit team werken o.a. met de nieuwste hard- en software, wat als resultaat oplevert dat niet alleen alle mogelijke oplossing duidelijk grafisch gepresenteerd kunnen worden, maar wat ook zorgt voor een productiekwaliteit en snelheid, die naadloos aansluit op datgene wat van tevoren met u bedacht en ontworpen is.

Naast het grafisch ontwerp en engineering van alle nieuwbouwprojecten houdt deze afdeling zich tevens bezig met alle mogelijke en noodzakelijke calculaties voor alle oplossingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk aslast berekeningen, wielbasis berekeningen, zwaartepunt berekeningen en stabiliteitsberekeningen netjes grafisch weer te geven en te presenteren.

Door al deze berekeningen uit te voeren kunnen wij tevens controleren of de aangevraagde oplossing of combinatie van producten daadwerkelijk mogelijk is danwel te verbeteren is.

Wanneer uw aangevraagde combinatie geoptimaliseerd kan worden, helpt onze afdeling Pre-sales met het op maat ontwerpen hiervan. Zo is er voor nagenoeg iedere situatie een passende oplossing.

Kortom, VDA Konstruktie denkt graag met u mee !

Tevens beschikt VDA Konstruktie over een complete database met alle belangrijke en benodigde gegevens van truckchassis, laad-lossystemen en trailerconfiguraties wereldwijd. Dit zorgt ervoor dat wij altijd de juiste informatie bij de hand hebben.

Is uw interesse gewekt, en wilt u graag weten wat VDA Konstruktie allemaal voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Via onze contactpagina vindt u alle informatie om met ons in contact te treden.


Terug naar overzicht